вторник, 24 юни 2014 г.

Плажовете на Мавриций




Плажовете на Мавриций

Плажовете на Мавриций са истинско райско кътче, богато с чист  бял пясък и вода. Вие сами можете да изберете някой от най-известните и предпочитани от туристите места. Едно от тях е заливът Тамарин, който се   намира при устието на реката и предлага уникални  пейзажи и условия за сърф, тъй като там се образуват наистина  гигантски вълни и то през цялата година. Дали ще се възползвате от някои програми 55+, и ранни предложения, с които си гарантирате свободни места е ваш избор, но почивката на ви на остров Мавриций, ще бъде незабравима. Можете да се разходите до  Томбю, много известен плаж, където  растат много кокосови палми. Синият плаж и  Беле Маре са отново сред предпочитаните от туристите  места. Ще  ви зарадват с чиста вода и пясък. Ще  можете да се припичате на слънце и да поплувате, карате сърф и  да се гмуркате с шнорхели. За тези, които не обичат много плажовете, има специално рибарското селище Кап Малерекс, което  ще ви предложи възможност да ловите риба.
Туристическият център на острова е  Гранд бей, където се  намират и най-добрите хотели, всякакви магазини и ресторанти, в които можете да похапнете невероятна кухня.
  В Гранд бей има избор на  барове и дискотеки. Ако сте решили тази година да бъдете с малки деца, то плажът  Трокс е най-подходящ, тъй като водата не е дълбока. Плажа е удобен и за гмуркачи, основно за начинаещи. Ако острова ви се вижда малко далеч, то  има  изгодна почивка – Анталия, където също се предлага чист пясък и море, с невероятно обслужване и храна.  Вариантите са много, местата, на които да почивате също. Кораловите рифове са най – богата на живот и цветове част от Земята. На остров Мавриций спокойно можете да се любувате на това наистина природно чудо дори без шнорхел, до рифовете е нужно  да се преплува малко разстояние. Голяма част  от хотелите предлагат много възможности за забавление. Отивайки там в никакъв случай не пропускайте  разходка с моторна лодка, или пък да покарате водни ски и  уиндсърфинг. Вземете под наем  лодка или яхта!  На Мавриций има казина, където петък вечер, денят на забавленията, можете да изпробвате късмета си.  Ресторантите предлагат разнообразни ястия,  както местни специалитети, така и френска, индийска, дори  креолска или китайската кухня, която знаем всички. Изборът на заведения отново е доста  богат. Ако търсите райско кътче, където да забравите и да се отдалечите от  ежедневните грижи и проблеми и да се отдадете на удоволствия, то остров Мавриций е най-доброто решение на проблема ви.

Няма коментари:

Публикуване на коментар