вторник, 17 май 2016 г.

Пожарна безопасност

Безопасност е състоянието на защитеност на жизненоважните интереси на личност, организация, предприятие, общество от потенциално или реално съществуващи заплахи.
Обикновено осигуряването на безопасността се изразява в спазване на съвкупност от правила за предовтратяване на аварии и спасяване на живота на хората.Икономиката на всяка държава се определя от три основни направления на икономическа дейност – промишленост, селско стопанство, транспорт и съобщения. Тези основни направления за да могат нормално да извършват своите функции трябва да бъдат подсигурявани от противопожарни врати и системи, както и квалификация на кадрите, работа с пожарогасителни средства и средства за първоначално пожарогасене. В тази връзка най-голямо влияние оказва правилното използване на пожарогасители. За да бъде противопожарната защита на една компания на високо ниво, трябва да бъде направено посещение от специалист по Пожарна Безопасност.
 Фирма ПОЖАРНА ТЕХНИКА ООД разполага с опитни професионалисти, преминали курс за техническо обслужване и презареждане на всички видове пожарогасители – прахови, водни, водопенни и пожарогасители с въглероден двуокис. Анализите сочат, че най-много пожари възникват от незнанието на хората как да задействат пожарогасителите в точния момент.
            За тази цел фирма „ПОЖАРНА ТЕХНИКА” ООД предлага най-високо ниво пожарна безопасност, пожарни врати, пожарогасители, обслужване и поддръжка. Всички продукти са сертифицирани и притежават становища за допустимост на територията на България.


Няма коментари:

Публикуване на коментар