четвъртък, 22 август 2013 г.

Уеб страниците и рекламите



Уеб страниците и рекламите 

Както и  стимулни фактори като символни детайли ,цветове, звуков фон, чиято интензивност, честота и други характеристики са оформили една цяла научна сфера и изкуство в съчетанието им. Рекламата може да задържи много по-активно вниманието Ви от един филм. Самата реклама е толкова мощна, че може да привлече рационалния и дори емоционалния, претенциозния и непридирчивия, скептичния и отворения тип потребител. Има няколко ида сайта, като в началото, всеки уебсайт е бил по – скоро  информативен, и съдържащ само текст. Но в днешно време  съществуват широг кръг от различни модели и видове  сайтове. Всички уеб страниците могат да са или статични или динамични. При първите те са с не променящо се съдържание, а при докато динамичните се  променя съдържанието още в движение. Вече има и страхотна платена реклама във Фейсбук, където ако искате  да  популяризирайе хоби сайта си с Интернет реклама и да натрупате посещения с по-добро класиране точно това е начинът на който да се спрете.
Стандартните html страници са със статични уеб страници, които са  изгразени с html код  и  който окончателното при тях  е определената структурата и съдържанието на сайта. Като единственият начин да се промени нещо в статичния уебсайт е самият програмист да създаде и публикува отново  ново съдържание. Другият вид уебсайт това са динамичните уеб страници,те  са създадени на базата на php, jsp и asp. Като тези уеб страници съдържат и определен код, който е записан в сървъра, и който  генерира самото уникално съдържание при разглеждане и работата с уебсайта в браузърът. Ако трябва да посочин и пример, може да посочим показването в уебсайта на времето и датата. Също така могат да се въвеждат данни и от потребители в конкретни уеб форми, които се използват , но по-нататък в сайта.
Ако не желаете Facebook реклама  и не смятате да рекламирате уникалното си отношение към клиентите на фирмата Ви по този начин, то рекламният етикет е вас и  представлява оформено по определен начин малко парче хартия, или полимер, както и плат, също така може ако искате и  метал или някакъв друг материал, което се залепва към определеният  продукт или контейнер с който да рекламирате. Върху самият етикет се отпечатва и избраният илюстриран текст с описание на продукта, задължително производител и друга информация. Хубавото при тях е, че  могат да се отпечатват и директно върху опаковка или контейнер, също така имат многостранно приложение като наименование и идентификация на продукта, предупреждения реклама и други варианти които ще изберете.

Няма коментари:

Публикуване на коментар