вторник, 21 август 2012 г.

Още блогове!

Както и в другите ми блогове искам да презентирам останалите за да няма сърдити ;)

Наред с този ще стартирам още няколко блога на разнообразни теми, ей така защото си нямам друга работа. Блоговете ще са няколко и ще се поддържат от мен или мои приятели, като и вие сте свободни да давате идеи за съдържанието.

Тъй като този блог ще е за морето, реших че трябва да има нещичко и за планината, която въпреки че в последните години беше пренебрегвана сега се възражда за българския турист  виждам все повече млади хора, които са хванали гората в буквалния и в преносния смисъл :D Ето и линк към блога: Почивка на планина, пътеписи.

Планини и морета всякакви, но си е друго нещо родно. В последно време свикнахме да прекарваме почивките и свободното си време извън България. Къде заради по-добро обслужване, къде заради забележителности и т.н. все пренебрегваме родното. Блога се казва: Почивка в България, пътеписи. В него ще става въпрос за тези места и кътчета в родината които трябва да посетите поне веднъж :)

И като говорим за лайфстайл ето и един съвсем различен блог, на съвсем различна тематика: Бижута, облекла и аксесоари. Реших да го създам, защото където и да тръгнем на планина, на море, извън или в България се нуждаем от хубави неща, които да правят живота ни по-лек и приятен :)

До скоро и следете блоговете ей ;)

Няма коментари:

Публикуване на коментар